Diensten 

Hieronder ziet u de diverse soorten stucwerk die wij leveren. Wij leveren diverse soorten stucwerk waarvan de meest gekozen sausklaar/glad stucwerk is. Hieronder ziet u een paar voorbeelden van de verschillende soorten stucwerk.

Ook kunnen wij uw vloeren egaliseren en uw vloer afwerken met een afwerkvloer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pvc of laminaatvloer met plinten. 


Behangklaar stucwerk

Behangklaar stucwerk wat aangebracht wordt op de muren om vervolgens behangen te worden. Het is dus erg geschikt als ondergrond voor behangwerk. Het stucwerk heeft namelijk een minder egale ondergrond, wat ideaal is voor behang aangezien de behang laag over het stucwerk wordt geplaatst.


Sausklaar/glad stucwerk

Wilt u een muur of plafond gaan sauzen? Dan kunt u het best kiezen voor sausklaar/glad stucwerk. In tegenstelling tot het behangen, moet het stucwerk glad en egaal zijn voordat er geschilderd wordt. Sausklare wanden en plafonds hebben een gladde afwerking. Dat maakt deze wanden meer dan geschikt voor sauswerk.


Raapwerk 

Met raapwerk wordt er een dikkere laag gipsmortel op de oppervlakte aangebracht. Het aanbrengen van raapwerk zorgt er voor dat ruwe ondergronden weer vlak worden gemaakt. Vaak worden ruimtes zoals de badkamer en de keuken uitgevlakt met raapwerk. Raapwerk kan ook sausklaar afgeleverd worden. 


Beton Cire

Met deze afwerking krijgt u een luxe uitstraling en iets unieks. Het kan in elke ruimte gebruikt worden zelfs in natte ruimtes zoals de badkamer. Door de speciale coating is dit product waterdicht.  Het is makkelijk schoon te maken en u hebt geen last meer van vieze voegen! Het is in veel kleuren verkrijgbaar. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.